Sport

Újra akcióznak az elégedetlen veszprémi drukkerek

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

Pénteken rendezik a férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzését, a Veszprém fogadja majd a Szegedet. A hazai szurkolók szervezkedni kezdtek, ugyanis újra szeretnék jelezni, elégedetlenek az edzőpáros, Momir Iliccsel és Gulyás Péterrel, valamint a vezérigazgatóval, dr. Csík Zoltánnal.

Így az O szektor arra buzdítja a veszprémieket, hogy aki kifejezné az elégedetlenségét, az feketében érkezzen a gyülekezési pontra, ahonnan majd szurkolás nélkül vonulnak át a kézicsarnokhoz.

„Bizonyára mindenki tud a klub körüli történésekről! Szeretnénk egy közös összefogásra buzdítani a csarnokba kilátogató szurkolókat! Kérünk minden szimpatizánst, hogy a mérkőzés előtt gyülekezzenek a Fajancsiban ,ahonnan a korábbiaktól eltérően szurkolás nélkül átvonulunk az Arénához. Javasoljuk, hogy akik elégedetlenek a klubvezetés kommunikációjával, az ott zajló munkafolyamatokkal, a pénteki hazai bajnoki döntőn fekete mezben, pólóban, felső ruházatban vegyenek részt és olyan vehemenciával szurkoljanak, amennyire elégedettek dr. Csík Zoltán ,Momir Ilic és Gulyás Péter munkájával. Az O szektor biztatni, dicsérni csak a játékosokat fogja. A csapatkapitányt biztosítottuk, hogy a játékosaink iránt érzett szeretetünk és bizalmunk töretlen, a mérkőzés végén a távozókat mindemellett méltó módon tervezzük búcsúztatni, ahogy a klubhonlapon is olvasható” – olvasható a Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook-oldalán.

A két csapat eddig ötször találkozott a szezon során, a Veszprém mindegyik meccset megnyerte: kétszer az NB I alapszakaszában, majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében rendezett párharcban, és a Magyar Kupa döntőjében is.

Kapcsolódó
„Nem kellene a következő három évet is eldobni” – tüntettek a Telekom Veszprém szurkolói
Az edzői páros és a vezérigazgató távozásáért tartottak demonstrációt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik