Sport

Meglepő helyre igazolhat a Szeged kapusa

Ujvári Sándor / MTI
Ujvári Sándor / MTI

A nyáron elhagyhatja a Szeged kézilabdacsapatát és Dániába igazolhat Emil Imsgard, vette észre a Délmagyar a handballtransfer.dk cikkét. A 25 éves norvég kapust meglepő csapattal hozták hírbe:

a jelenleg a másodosztály harmadik helyén álló és az automatikus feljutásért csatázó Höjjel.

Arról nem szólt a hír, hogy végleg távozhat, vagy esetleg kölcsönszerződésről lenne szó. Imsgard tavaly nyáron csatlakozott a magyar csapathoz, előtte az Elverumban védett.

Egy nagy nevet korábban már bejelentett a Höj, ugyanis hazatér majd a nyáron a 42 éves Hans Lindberg a Füchse Berlinből. A világ- és Európa-bajnok szélső 2007-ben állt légiósnak, azóta Németországban játszott.

A Szegedhez a nyáron érkezik a svédek Európa-bajnok kapusa, Tobias Thulin. Egyelőre nem tudni még, mi lesz Mikler Rolanddal, aki a napokban az Indexnek azt mondta, a szezon végén lezárja a válogatott karrierjét – ha kijut a csapat az olimpiára, akkor Párizsban –, klubszinten azonban még folytatná, és szívesen maradna Szegeden.

Ha nem, akkor már most kell gondolkodnom a hogyan és merre továbbon. Ha nem itt, és nem ezen a szinten, akkor az már egy másik kérdés, hogy szeretném-e csinálni, vagy sem. Érkezett megkeresés, de mindenkinek azt mondom, hogy az első és legfontosabb, hogy a Szegeddel meghosszabbítsam a szerződésem. Úgyhogy egyelőre nem szeretnék máshol tárgyalni

mondta.

Kapcsolódó
Nem a nyáron, már most távozik a Veszprém kézilabdakapusa
Ignacio Biosca García hétfő este már Nantes-ban lesz a tervek szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik