Sport

UFC: A nézőtéri verekedést lezáró balost mindenkinek látni kell

twitter.com/mikeythomas
twitter.com/mikeythomas

Az UFC 237-es, idei hatodik tornáját szombat este Mexikóvárosban rendezte – négy és fél év után először, és meglehet, egy darabig újra utoljára.  A fő meccset a korábbi bajnok, Brandon Moreno és Amir Albazi vívta volna, de utóbbi nyaksérülésre hivatkozva visszalépett. Így a nézők a kisebb csaták mellett megukat szórakoztatták, úgy, hogy a rajongók egy csoportja ádáz verekedésbe kezdett a lelátón. A helyi kigyúrt sereg küzdelmének az egyik néző pörölycsapás erejű jól irányzott balosa vetett véget. Íme

Nézzük meg egy másik kameraállásból is ezt az elsőre nem túl nagynak tűnő, mégis elemi erejű ütést, pláne annak végeredményét, mert érdemes.

A videók alapján az is kivehető, hogy a pali két ellenfelét is padlóztatta, a második fel sem állt, és szurkolókat olyannyira nem hagyta hidegen a csetepaté, hogy hevesen éljeneztek a kiütés láttán.

Dana White, az UFC igazgatója az eseményt követő sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, ez a nézőtéri csata volt az egyik „legőrültebb dolog, amit valaha látott”, és meglepődött, hogy a biztonságiak nem léptek közbe, hogy megállítsák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik