Sport

Kutyakozmetikusként is dolgozhatna, de a kézilabdától sem szakadt el a négyszeres BL-győztes szélső

Illyés Tibor / MTI
Bódi Bernadett pályafutása legsikeresebb éveit Győrben töltötte
Illyés Tibor / MTI
Bódi Bernadett pályafutása legsikeresebb éveit Győrben töltötte

Két időszak alatt 13 évet töltött el a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál Bódi Bernadett, aki a csapattal négyszer nyert Bajnokok Ligáját, a magyar válogatottal pedig 2008-ban olimpiai 4., 2012-ben Európa-bajnoki bronzérmes lett.

A jobbszélső levezetésként Budafokon, Érden, legutóbb pedig az NB I/B-s Szent István SE-nél szerepelt, tavaly novemberben pedig megszületett kisfia, Zsombor.

„Rendkívül boldogok vagyunk, régóta vártunk arra, hogy kisbabánk szülessen, most lett teljes az életem, az életünk” – nyilatkozta a Kisalföldnek Bódi, akinek férje a korábbi élvonalbeli labdarúgó, Vincze Gábor.

A kiváló jobbszélső készült a civil életre, így elvégzett egy kutyakozmetikus tanfolyamot. Úgy érzi, később még szeretne ezzel foglalkozni, ha máshogy nem, hobbiszinten.

Ugyanakkor a kézilabdától sem szakadt el, ugyanis lakóhelyén, Biatorbágyon a helyi Viadukt SE megalakuló szakosztályánál vállalt munkát. A férje munkatársként segíti, együtt viszik a szakosztályt, de edzősködésben egyelőre nem gondolkodik.

Jövőre két csapattal szeretnénk indulni, a lányoknál a 2013 és 2015 között születettekkel, fiúknál az U14-esekkel. Most a toborzásra kell nagyobb hangsúlyt fektetni, úgy fest, a teremgondok is megoldódnak

– mondta.

Kapcsolódó
A másodosztályban álmodna nagyot a négyszeres BL-győztes kézilabdázó
Bódi Bernadett 36 évesen is nagy terveket szövöget, és meg is találta ehhez a megfelelő csapatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik