Sport

„Még jó, hogy úton van a második gyerekem” – ismét megfagyott a vb-érmes síző pénisze

Jure Makovec / AFP
Jure Makovec / AFP
A hétvégén a finnországi Ruka városában megkezdődött az északisízők 2023-24-es világkupasorozata, és a dobogósokon kívül akad még egy sportoló, akinek örökre emlékezetes marad a 20 km-es, tömegrajtos viadal.

A mínusz 15 fokban elrajtoló versenyt a norvég Jan Thomas Jenssen nyerte meg a cseh Michal Novák és a szintén norvég Harald Östberg Amundsen előtt. A legjobb svéd, a kétszeres vb-ezüstérmes, egyszeres vb-bronzérmes Calle Halfvarsson a 18. helyen ért célba, de már az is nagy dolog, hogy ezt egyáltalán megcselekedte.

„Ezt nem fogom egyhamar elfelejteni” – nyilatkozta az Expressennek. A 34éves sportoló azt mondta, a nyolckörös verseny során a hatodikban egyszer csak azt érezte, valami nincs rendben.

Be kellett mennem egy melegedő sátorba, mert azt éreztem, lefagyott a péniszem. Szörnyű volt, nagyon fájt. Leírhatatlan, szerintem ez a legrosszabb, amit történhet.

Nem ez az első eset, hogy Halfvarsson nemi szerve fagyási sérüléseket szenvedett verseny közben, korábban ugyancsak egy rukai versenyen járt hasonlóképpen.

Még jó, hogy úton van a második gyerekem, mert nehéz dolgom lenne a jövőben, ha így folytatom

– tette hozzá nevetve.

Hasonló eset történt a pekingi olimpián is, akkor a finn Remi Lindholm panaszkodott arra, hogy teljesen elfagyott a pénisze.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik