Sport

„Majdnem sikerült mindent elcsesznem” – a Fradi-edző elmondta, miért volt szenvedős a győzelem

Moyra-Budaörs Handball / Facebook
Moyra-Budaörs Handball / Facebook

A Budaörs női kézilabdacsapata közel járt a bravúros pontszerzéshez a Ferencváros elleni bajnokin. A hazaiak az első félidőben négy góllal is vezettek, majd a Fradi ugyan tetemes előnybe került a második játékrészben, sikerült visszakapaszkodni, két másodperccel a vége előtt pedig a kapufa mentette meg a vendégeket, akik így végül 37-36-ra nyertek és őrzik hibátlan mérlegüket.

Allan Heine, a ferencvárosiak vezetőedzője a találkozót követő sajtótájékoztatón azt mondta, jól kezdtek, majd ugyan fordítani tudott az ellenfél, de visszavették az irányítást és a 45. percig kontrollálták a meccset.

Ekkor azonban hirtelen megváltozott a játék képe, nem volt meg az egyensúly sem támadásban, sem védekezésben, ami részben az én hibám. Nekiálltam ugyanis cserélgetni, ebben az időszakban ugyanis elég sok meccset játszanak a játékosaim, a keret fele a válogatottnál volt. Úgyhogy próbálkoztunk, belenyúltam a meccsbe, majdnem sikerült mindent elcsesznem – szóval örülök, hogy végül nyerni tudtunk

mondta Heine, aki Martin Albertsen távozása után vette át a Ferencváros irányítását.

Hazai oldalon Buday Dániel érthetően dicsérte a csapatát, azt mondta, mindenki, aki pályára lépett extázisban játszott, így jöttek az extra teljesítmények. Kitért a találkozó legvégére is, azt mondta, Szabó Anna nagyon jól tette, hogy magára vállalta az utolsó dobást, ugyan most nem sikerült betalálnia, de az ilyen szituációkból tanul a 19 éves játékos.

Kapcsolódó
„Nem tudom, kit akartam becsapni” – a legjobbkor kapott testi-lelki segítséget az ETO kézilabdázója
Line Haugsted túlzásba vitte az edzést, a fogyókúrát, szakember segítségével talált vissza a valós élethez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik