Sport

Beperelte a klubot, kirakta csapatkapitányát a BL-ben szereplő kézicsapat

Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / Ritzau Scanpix via AFP
Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / Ritzau Scanpix via AFP

Már nem Milena Raicevic a női kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő Buducnost Podgorica csapatkapitánya. A montenegrói klub az Instagram-oldalán közölte, hogy a 33 éves, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok irányító

beperelte a Buducnostot, mert állítása szerint terhessége alatt, a 2020-21-es szezonban nem fizették ki a szerződésében foglalt bérét.

A közlemény szerint a bírósági döntésre még várni kell, de a vezetőség úgy döntött, nem viselheti olyan játékos a csapatkapitányi karszalagot, aki perben áll a klubbal. A Buducnost Podgorica szerint Raicevic követelése alaptalan, mivel nem tudta maradéktalanul teljesíteni a szerződésben foglaltak ráeső részét, de bármi is lesz a döntés, azt tiszteletben tartják.

Felhívnánk a figyelmet arra, hogy Milena, mint a klub történetének egyik sztárja számára nyitva áll majd az ajtónk az általa kezdeményezett eljárás lezárása után

– zárul a klub közleménye.

A saját nevelésű játékos 2007-től kezdve 2021-ig erősítette a csapatot, majd tett egy törökországi kitérőt a Kastamonuhoz, de 2022-ben visszatért a podgoricaiakhoz, amellyel a többi közt két Bajnokok Ligáját (2012, 2015) nyert. A mostani ügy lezárultáig a Buducnost fiókcsapatával, a Rudarral készül.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik