A következő élő közvetítés része A világcsúcs elmaradt, de a rúdugrókirály így is meghódította Budapestet

Márton Anita tiszta fejjel hozná meg a visszavonulásról szóló döntést

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Márton Anita 17,85 méteres eredménnyel a huszadik helyen végzett a női súlylökés selejtezőjében, így nem jutott be a szombat esti fináléba.

„Sajnálom, hogy nem volt még három lökés, mert folyamatosan tudtam javítani. Szerettem volna 18 méter felett dobni, edzésen sikerült, most nem jött ki. Szupet volt ilyen közönség előtt versenyezni” – nyilatkozta az M4 Sportnak.

„Van még két versenyem ebben a szezonban, lesz egy kis pihenő. Aztán tiszta fejjel hozom meg a döntést a jövőmet illetően” – nyilatkozta arra a kérdésre, hogy befejezi-e az aktív pályafutását.

Egy ideje fontolgatom már, 23 éves pályafutás van mögöttem, a mezőny legidősebb tagja voltam. Úgy érzem, számomra is eljött az idő, hogy kicsit másfelé tekintsek.

Azt mondta, a pályájára visszatekintve egyáltalán nincsen hiányérzete.

„A kislányom születése után, két és fél évvel ezelőtt tértem vissza, akkor úgy éreztem, onnantól kezdve minden nap ajándék, amit az atlétikában eltölthetek. Örülök, hogy sérülésmentes karriert tudhatok magam mögött, hogy ennyien segítettek jóban-rosszban, és ennyien szurkoltak nekem.”

Hozzátette, mindenféleképpen közel marad az atlétikához, hiszen ebben nőtt fel, az élete részévé vált.

Lehet kicsit eltűnök, tervezzük a családbővítést, szeretnék kikapcsolódni is. De itt leszek, ha nem is versenyzőként, akkor szurkolóként, vagy egyszer edzőként.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik