A következő élő közvetítés része Kozák Luca a zseniális rajt dacára sem döntős, egy világsztár lemaradt az aranyáról, a másik behúzta

Takács Boglárka: Alig hallottam a startpisztolyt, nagyon durva volt

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Takács Boglárka és Sulyán Alexa sem jutott tovább az előfutamból női 200 méteren a budapesti atlétikai világbajnokságon.

A futamokból az első három és a további hat legjobb idő tulajdonosa jutott tovább, a két magyar közül előbb Sulyán szerepelt. A fiatal atléta a harmadik futamban térdelt rajtgépbe, melyből jól robbant ki, a kanyart jól futotta meg, az utolsó ötven méterre viszont már kevesebb ereje maradt és végül 23.47 mp-cel a hatodikként ért célba.

Elképesztően élveztem, de nem vagyok megelégedve, sokkal többet vártam magamtól, De emberből vagyok és érzem, kezdek fáradni.

Előző évben még korosztályos viadalon indultam, most meg felnőtt vébén…” – nyilatkozta nagyon vidáman Sulyán Alexa az M4 Sport kamerája előtt.

Az ötödik futamban következett Takács Boglárka, aki a kettes pályán futott. Németh Roland tanítványa a kanyarban jól mozgott, bár a hármason sprintelő jamaicai Kevona Davis elfutott tőle, a célegyenesbe fordulva viszont nem volt messze a harmadiktól, akit azonban nem tudott megközelíteni és végül 23.24 másodperccel a negyedik lett.

Takács Boglárka azt mondta, ezúttal is csodálatos érzés volt bejönni a stadionba.

Sokan kitették a kezüket, hogy pacsizzak le velük. De őszintén, picit megzavart a hangorkán, ilyenkor fel szokták állítani a versenyzőket és újra nekiállni a rajtnak. De most nem ez történt, alig hallottam a startpisztolyt. Nagyon durva volt

Hozzátette, ma se lett közelebb ahhoz, hogy megszeresse a 200 métert, de persze kiegészítő számnak megtartja, főleg, hogy ezen is megvan már a jövő évi Európa-bajnokságra a szintideje.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik