A következő élő közvetítés része Kozák Luca a zseniális rajt dacára sem döntős, egy világsztár lemaradt az aranyáról, a másik behúzta

A vb-elődöntős Kéri Bianka: Úristen, nagyon boldog vagyok

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Az utolsó két előfutam befejezése után kiderült, hogy Kéri Bianka 2:0020 perces ideje bőven elég volt a továbbjutáshoz: a magyar 800-as futó időeredménye a 18. a sorban, és a legjobb a nem helyezés alapján továbblépők mögött.

Az SVSE középtávfutója az 1:59.80 perces kvalifikációs szint teljesítésével jutott ki a vb-re, amit a júniusi lengyelországi csapat Európa-bajnokságon ért el karrierje első két percen belüli futásával. Előzetesen pedig arra lehetett számítani, hogy az elődöntőbe jutáshoz ehhez az időhöz közeli eredmény kell majd.

Nagyon örülök, nem is tudom, mit mondjak. Az utolsó két futam nagyon idegtépő volt. Úristen, nagyon boldog vagyok, megcsináltam, amit szerettem volna

– lelkendezett az M4 Sport kamerája előtt.

„Nagyon bíztam benne, éreztem, jó erőben vagyok. Az volt a taktika, hogy a mezőny első felében helyezkedem, annak örültem, hogy nem kellett teljesen előre mennem. Bíztam benne így kézben tudom tartani a versenyt. A végén elfáradtam, de így is a leggyorsabb kistovábbjutó idővel mentem tovább.”

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik