Sport

Elek Gábor játékosként és edzőként is számít a feleségére új klubjában

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Elek Gábor 15 év után elhagyta a Ferencvárost, de a kézilabdától nem szakadt el, és a következő idényben az Esztergomi Vitézek csapatát irányítja a másodosztályban.

A csapat 18-as keretében 12 új játékos található, köztük Elek Gábor felesége, Szucsánszki Zita, aki kettős szerepet tölt be, mivel ő a Vitézek erőnléti edzője.

Az NSO megemlíti, hogy Szucsánszki mellett az érkezők közé tartozik még többek között a legutóbb Siófokon védő Herczeg Lili, valamint a Békéscsaba balszélsője, Hajtai Vanessza.

„Csak a legjobbakat tudom elmondani a játékosok állapotáról. Az első időszakban nyilván nagy jelentősége lesz a fizikai felkészülésnek, de már taktikai és technikai elemekkel is elkezdtünk foglalkozni, az első labdás edzést például videózással indítottuk.

Elmondtam a kerettagoknak, hogy mérhetetlen koncentráció kell mindenkitől, hogy minél gyorsabban felvegyük a ritmust, és megtanuljuk, hogy melyek a csapat erősségei, továbbá, hogy mit kell majd alkalmaznunk a mérkőzéseken ősztől. A lényeg és a legfontosabb azonban jelenleg az, hogy türelemre lesz szükség az újonnan formálódó csapatunk kapcsán

– nyilatkozta Elek, hozzátéve, szeretnének az élmezőnyhöz tartozni, de reálisan nézve nem tartja a feljutásra esélyesnek a csapatát.

Az NB I/B első fordulójában, szeptember 2-án az Esztergom a Szombathely vendége lesz.

Kapcsolódó
Elek Gábor: Egyedül Háfra Noémi esetét bántam meg
Nagyinterjú Elek Gáborral, a világot – a népligeti távozása ellenére – továbbra is zöld-fehérben látó kézilabda mesteredzővel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik