Sport

Novak Djokovicból előtörtek az érzelmek, amikor a wimbledoni döntő után meglátta a családját

Tim Clayton/Corbis via Getty Images
Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Pályafutása második Grand Slam-győzelmét aratta a világelső Carlos Alcaraz, miután legyőzte Novak Djokovicot a wimbledoni döntőben.

A szerb klasszis nehezen emésztette meg, hogy szettelőnyből veszítette el a finálét, még az ütőjét is földhöz vágta egyszer. Később azonban újra előtörtek belőle az érzelmek, amikor a találkozó utáni interjúban kitért rá, milyen sokat jelent neki, hogy a fia azután is mosolyogva figyel rá, hogy kikapott. Djokovic ezután folytatta volna nyilatkozatát, de elsírta magát.

A mérkőzés után is bekerült a hírekbe Djokovic fia, Alcaraz ugyanis találkozott ellenfele családjával és kedvesen kezet fogott minden egyes tagjával. Az erről készült felvétel után a 20 éves spanyol tehetség még népszerűbbé vált. A wimbledoni torna szervezőinek videóját 8:00-tól látható ez a jelenet.

Djokovic 2013-ban kapott ki utoljára Wimbledonban egy Andy Murray elleni döntőn, azóta zsinórban 45 győzelme volt Wimbledonban a vasárnapi fináléig. Carlos Alcaraz egyébként 2022-ben a US Opent nyerte meg, így ez volt pályafutása második GS-sikere.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik