Sport

Hanga Ádám parádés gólpasszát nem lehet elégszer megnézni

Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images
Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

Az uborkaszezon kellős közepén is szolgáltat fogyasztani valót a kosárlabda Euroliga videós csapata, sorra jönnek ki ugyanis a szezon legszebb megmozdulásit összegyűjtő felvételek. Legutóbb tíz legemlékezetesebb alley-oopot válogatták össze, azaz olyan zsákolásokat, amikor a játékos a levegőből húzza be a gyűrűbe a neki (fel)passzolt labdát.

A szezon top10-es listáján Hanga Ádám is helyet kapott, ráadásul a második helyre került, mikor remek ütemben vette észre, hogy Mario Hezonja be tud mozdulni a védője mögé. A horvát a zsákolása előtt még egy félfordulatot is bemutatott a levegőben.

Hanga és a Real Madrid megnyerte az Euroligát, az elődöntőben a Barcát, a döntőben az Olympiakoszt legyőzve. A spanyol klub a nyáron nem élt opciós jogával, így a magyar kosárlabdázó két év után távozik.

Kapcsolódó
Hanga Ádám: Az apám nem azért talált rám 25 év után, mert a fia vagyok, hanem mert sokat keresek
Tisztában van vele, hogy itthon csak NBA-bajnokként lehetne az Év sportolója, viszont az amerikai kalandnak már nem érzi a realitását. Gerard Piqué és Shakira a szomszédja, de tudatosan figyel arra, hogy a róla szóló hírekben ne az legyen a téma, milyen autóval jár. Interjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik