Sport

A héten bejelenthetik, hol folytatja a munkát Elek Gábor

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI
Információnk szerint az FTC-től távozó sikeredző, Elek Gábor az NB II-ben szereplő Esztergomi Vitézek RAFC női kézilabdacsapatának szakmai igazgatója lesz a jövőben.

„Egy biztos, hogy a magyar NB I-ben nem fogok dolgozni a következő évben, és nem is vágyom rá most” – mondta néhány napja Elek Gábor az M4 Sportnak.

A sportcsatornának adott interjújában elárulta, hogy a Metz elleni Final Fourt érő idegenbeli győzelem után mondta el csapatának, hogy a szezon végén távozik, a döntés pedig a Magyar Kupa négyes döntője előtti napon született meg.

Volt bennem egy elhatározás, hogy 2024-től nem folytatom, mert elfáradtam. Mert az egészségemet látom kockán. Muszáj egy kicsit pihennem és regenerálódnom

fogalmazott a Fraditól vett búcsújának okairól az 52 éves szakember.

Közvetlenül a Bajnokok Ligája döntője után azt mondta, nem tud válaszolni arra, hol folytatja, illetve egyáltalán folytatja-e az edzősködést. Felesége, a szintén búcsúzó Szucsánszki Zita sem mondott erről többet (igaz, a Fradi sajtósa a háttérből mintha figyelmeztette is volna, hogy erről nem nyilatkozhat.)

„Hogy a pályára visszatérek-e még valahol? Azt nem tudom, erről most nem beszélhetek” – ennyit sikerült kihúzni belőle másfél hete.

Kézilabdás berkekben ugyanakkor már korábban felröppent a hír, hogy Elek esetleg máshol, alacsonyabb osztályban folytathatja a munkát.

Információnk szerint a befutó az NB II északi csoportjában szereplő, a most befejeződött bajnokságban a Gödi SE mögött második helyen végzett Esztergomi Vitézek RAFC lehet a célállomás.

A keretben akadnak ismerős arcok, Valovics Nóra korábban megfordult a Fradiban és a Debrecenben is, míg a válogatott beállós Ábrahám Szilvia egykoron többek között a Vasas, a Vác és a Veszprém Barabás játékosa is volt.

A klubnál érdeklődésünkre – miszerint igaz-e, hogy a Fraditól távozó Elek Gábor és Szucsánszki Zita az Esztergomi Vitézeknél kap/vállal majd munkát – csupán annyit reagáltak:

Mindenről pontos közleményt adunk ki a héten!

Ez akár egy igen válasszal is felérhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik