Sport

Kulcsemberét veszítheti el a Veszprém kézicsapata

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI
Ujjsérülés miatt veszélybe került a Telekom Veszprém balátlövője, Ligetvári Patrik szereplése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének visszavágóján.

„A második félidő közepén kaptam egy ütést a kezemre, az ujjam nagyon fájt, meg kellett nézni, de egyelőre nem jutottunk semmire. El kell mennünk a kórházba, és komolyabban meg kell vizsgálni” – nyilatkozta az MTI-nek a lengyel Barlinek Industria Kielce elleni 29-29-es döntetlent követően a válogatott játékos, aki a lefújás után rögtön az orvosi szobába ment.

Hozzátette, jelenleg nem hiszi, hogy játékra alkalmas állapotban lesz egy hét múlva.

Ligetvári kifejtette, az egész mérkőzésen úgy érezte, hogy amikor felállt fal ellen kellett támadnia a lengyel együttesnek, akkor nem szerzett annyi gólt.

„Sok gólt lőttek abból, amikor plusz egyben támadtak, vagy amikor eladtuk elöl a labdát, vagy volt egy védésük, és le tudtak rohanni” – magyarázta.

Az átlövő hangsúlyozta, továbbra is nagyon jónak érzi a csapatot, azt kapták, amire készültek, ilyen mérkőzésre számított. Szerinte kidolgozták a helyzeteiket, de nagyon sok lehetőséget kihagytak.

„Ezen lehet változtatni, azzal, hogy belőjük, és egy kicsit fegyelmezettebbnek kell lennünk. Nehéz kezdés után sikerült visszajönnünk, és meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de elkapkodtunk néhány támadást. A hibáikat ki kellett volna használni” – nyilatkozta.

Ligetvári szerint az idegenbeli visszavágón azonosak lesznek az esélyek, mert a házigazda Kielcén lesz nagyobb teher.

Nyernünk kell, és szerintem meg tudjuk csinálni.

Kapcsolódó
Őrült veszprémi hajrá után minden nyitott még a BL-negyeddöntőben
Lengyelországban kell majd kiharcolni a továbbjutást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik