Sport

A WC-n ülve változtatott pokollá egy repülőutat az egykori pankrátor

Paul Natkin/Getty Images
Paul Natkin/Getty Images

Mulatságos történet derült ki a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb pankrátoráról, Andréról, az óriásról.

A lengyel Sport Brutus Beefcake pankrátort idézve emlegette föl, hogy egy közös repülőút során sokat tanult a kollégájáról. Tokióból utaztak az Egyesült Államokba, ám előtte nem tudta megejteni a szokásos kitérőjét a fürdőszobába. Nem volt mit tenni, a repülőn található mellékhelyiséget vette igénybe. A 14 órás út így vált egészen szürreális pokollá a többi utas számára.

Még soha nem hallottam ilyesmit! Az onnan érkező hangok embertelenek voltak, de ami ezután történt, az mindent felülmúlt. A WC-ből olyan szag áradt, ami megbénította az utasokat. Kiestek a helyükről, mászkáltak, fulladoztak, hánytak, sírtak és sikoltoztak. Nevetve rogytunk a földre, én sem kaptam levegőt. Ha húsz kilónyi ételt megevett volna, ugyanannyi jön ki belőle hátul is

– mondta Brutus Beefcake.

Az nem derült ki, hogy pontosan mikor történt az eset, de Andréról azt is megemlíti a lengyel portál, hogy elképesztő mennyiségű sört tudott meginni. Életvitele miatt nem élt sokáig a pankrátor, 1993-ban egy párizsi hotelszobában halt meg, miután 46 évesen leállt a szíve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik