Sport

Háfra Noémit ismét kölcsönadja külföldre a Győri ETO

Biztossá vált, hogy a 2023-24-es szezonban kölcsönben, a montenegrói Buducnost Podgoricában folytatja pályafutását Háfra Noémi. A térdsérülésből lábadozó játékos az Odense együttesét követően ismét bajnokcsapat tagja lesz nyártól egy évig kölcsönben, írta a Győri Audi ETO KC honlapja.

Háfra a jelenlegi idényt is kölcsönben kezdte meg a dán Odensében, azonban október elején súlyos térdsérülést szenvedett, így számára véget is ért a szezon.

A rehabilitációját Győrben teljesítő válogatott átlövő jövőjéről megkezdődtek az egyeztetések, amelyek eredményeképp kiderült, hogy a 2023-24-es szezonban a montenegrói Buducnost csapatánál szerepel kölcsönben.

„Nagyon jól éreztem magam Dániában, és pont a legrosszabbkor jött számomra októberben a sérülés. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy elindultam a jó úton, de nem tudtam végigmenni rajta. Tudom, szükségem van a játéklehetőségre, ehhez pedig nagyon jó lehetőség volt a Buducnost hívása. Köszönöm a klub támogatását, hogy pozitívan álltak az ügyemhez.

Most maximálisan a rehabilitációra koncentrálok, hogy nyárra visszanyerjem a formámat

– mondta Háfra Noémi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik