Sport

Több sérültje van a ferencvárosi tömegverekedésnek, két főt vettek őrizetbe

Tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként, és két férfit vettek őrizetbe a vasárnapi Fradi-Újpest meccs előtti tömegverekedés miatt. Értesüléseink szerint egy Újpest-drukkert, és a verekedés Újpesten élő szervezőjét vették őrizetbe.

A BRFK tájékoztatása szerint több tucat ember verekedett össze az Üllői úti parkolóban délután fél öt körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ember súlyos, többen könnyű sérüléseket szenvedtek. A verekedésnek a rendőrök vetettek véget. Tizenhárom embert fogtak el a balhézók közül, a többiek elfutottak. A ferencvárosi rendőrök csoportosan elkövetett garázdaság  miatt indítottak eljárást, és gyanúsítottként hallgatták ki az előállított személyeket.

Egyiküket, egy 27 éves férfit már korábban is elítélték erőszakos bűncselekmény miatt, és el is tiltották a sportrendezvények látogatásától, őt őrizetbe vették. A nyomozók elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, és mobiltelefonokat foglaltak le, majd a IV. kerületi lakásában elfogtak egy 28 éves férfit is.

A gyanúsítás szerint a férfi üzenetküldő alkalmazásokon keresztül szervezte a verekedést, és abban részt is vett. Az erőszakos bűncselekmény miatt korábban büntetett férfi nem tett vallomást, a rendőrök őt is őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik