Sport

Van Gerwen Price fejhallgatós esetéről: Mondtam neki, nem vagy elég tökös, hogy felvedd. Erre megtette

Pieter Verbeek/BSR Agency/Getty Images
Pieter Verbeek/BSR Agency/Getty Images

Az első kiemelt Gerwyn Price a negyeddöntőben búcsúzott a dartsvilágbajnokságon, miután 5-1-re kikapott a német Gabriel Clemens ellen. Price elég sokszor szembesült már azzal, hogy a közönség az ellenfélnek drukkol, most azonban ezt nem tudta kezelni, és az ötödik szett előtt egy zajszűrős fejhallgatóban jött ki a színpadra.

A játékát azonban nem sikerült összeraknia, és a kiesés után felindultan azt írta az Instagram-oldalán, hogy nem hagyták játszani, és megfontolja, hogy a jövőben indul-e még vébén.

A tornán így már csak egy világbajnok van versenyben, a háromszoros győztes Michael van Gerwen, akit a Chris Dobey elleni, 5-0-s sikere után megkérdeztek Price fejhallgatós jelenetéről.

Ott volt mögötte a fejhallgató, és mondtam neki, nem vagy elég tökös, hogy felvedd. Erre megtette, úgyhogy sikerült felbujtanom őt.

A képességeit és a mezőnyben elfoglalt helyét nézve én biztosan nem húztam volna ezt meg, de nehéz időszakon megy keresztül. A dartsban ilyen még nem fordult elő, és neki sem kellett volna ilyen helyzetbe hoznia magát, de ilyen a sport” – nyilatkozta Van Gerwen.

A holland klasszis a hétfő esti elődöntőben a belga Dimitri Van den Berghgel találkozik, míg a másik ágon az angol Michael Smith Clemensszel csap össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik