Sport

Vallottak a Crvena szurkolóira támadó Fradi-drukkerek

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

Újabb két feltételezett elkövetőt azonosítottak az október 13-án Budapesten rendezett Fradi–Crvena Zvezda Európa Liga labdarúgó-mérkőzés előtt történt balhék miatt. Ezzel négyre bővült a gyanúsítottak száma.

A BRFK tájékoztatása szerint egy társaság tagjai egy stadionnál megálló taxiból próbálták kirángatni a külföldi szurkolókat a meccs előtt. A tettesek elmenekültek, amikor a rendőrök egy percen belül megérkeztek és közbeléptek. Nem sokkal később az Üllői út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésénél többen megütöttek és megrúgtak egy férfit: a támadók szintén elfutottak a másodpercek alatt odaérő rendőrök láttán.

A ferencvárosi nyomozók a csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt folytatott eljárásban mindkét társaságból egy-egy feltételezett elkövetőt azonosítottak és hallgattak ki korábban.

A gyanúsítottak köre most újabb egy-egy férfival bővült. A ferencvárosi rendőrök a 29 éves F. Dávidot november 15-én, a 27 éves K. Lázárt pedig tegnap hallgatták ki csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt. Az eléjük tárt bizonyítékok hatására mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett. A többi verekedő után tovább folyik a nyomozás.​

Ajánlott videó

Olvasói sztorik