Sport

Lezuhant a magasból, holtan találták a Barcelonában eltűnt rögbist

Három ausztrál sportoló szerdán még elszántan kereste barátját, csütörtökön pedig már gyászolta Liam Hampsont, a Redcliffe Dolphins rögbicsapatának játékosát, aki tragikus balesetben életét vesztette Barcelonában.

Négy ausztrál rögbis AJ Brimson (Gold Coast Titans), Liam Hampson (Redcliffe Dolphins), Jordan Riki és Jesse Arthars (mindkettő Brisbane Broncos) közös európai nyaraláson vett részt, Svájc, Hollandia, Olaszország és Franciaország után eljutottak Spanyolországba.

Kapcsolódó
Rémálommá változott a nyaralás, eltűnt egy ausztrál sportoló
Az európai körút során Barcelonában nyoma veszett a 24 éves rögbijátékosnak.

Először Ibizán szórakoztak, majd Barcelonába mentek, azonban október 18-án, hajnali 4.30 körül Hampsonnak nyoma veszett.

Társai a közösségi médiában keresték, sikertelenül. A barcelonai rendőrség csütörtök reggel megerősítette, hogy Hampson holttestére a Sala Apollo szórakozóhely egyik belső terében találták meg, miután tízméteres magasságból lezuhant.

Olyan hírre ébredtünk, amelyet senki sem akart hallani. Lesújtott bennünket, hogy Liam balesetet szenvedett, és sajnos nem élte túl

– írta a Facebookon az áldozat édesapja.

„Nem tudjuk eléggé megköszönni a társainak, hogy ott voltak Liam mellett az élete során, és segítettek a fiúnk felkutatásában. A gondolataink velük vannak. Arra kérjük a médiát, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liam Hampson (@hampo101) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik