Sport

Családi képet posztolt a vízilabdázó, aki megszelídítette a szexőrült futballistát

Egy hónapja tért vissza a Rapallo női vízilabdacsapatához Carolina Marcialis, aki annak ellenére, hogy az olasz válogatottban is szerepelt, sokkal inkább arról ismert, hogy Antonio Cassano felesége.

Kapcsolódó
„Nem én léptem félre először!” – kifakadt a pletykákra az olasz futballsztár
Francesco Totti szerint exfelesége csalta meg, ő pedig depressziós lett.

A többek között az AS Romában, a Milanban, az Interben és a spanyol Real Madridban is megfordult 39-szeres válogatott futballista önéletrajzi könyvében azt állította, 25 éves koráig 700 nővel folytatott szexuális kapcsolatot (köztük 20 hírességgel).

„Madridban volt egy barátom, aki pincérként dolgozott egy szállodában. Az volt a feladata, hogy három-négy cukrászsüteményt hozzon nekem szex után. Cseréltünk: ő felhozta a péksütiket, én átpasszoltam a nőt. Szex, majd kaja, tökéletes éjszaka” – írta.

Ezek után meglepő, hogy immáron 12 éve megállapodott, 2010-ben vette feleségül az akkor 19 éves Carolinát. Azt mondják róla, annak a nőnek, aki meg tudta szelídíteni Cassanót, nagyon különlegesnek kell lennie.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CAROLINA MARCIALIS ☯︎ (@carolinamarcialis) által megosztott bejegyzés

Pedig Carolina Marcialis is mindent megtesz a népszerűségért, hiszen csaknem 170 ezer követője van az Instagramon, ahová rendszeresen posztol pikáns fotókat.

Legutóbb azonban két fiával, a 2011-es születésű Christopherrel és a két évvel fiatalabb Lionellel pózolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CAROLINA MARCIALIS ☯︎ (@carolinamarcialis) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik