Sport vizes vb 2022

Őszinte nyilatkozat: a vb-döntő megnyugtatta, eltűnt a tűz a magyar úszóból

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Holló Balázs élete legjobbját úszta 400 méter vegyesen a budapesti vizes világbajnokság első napjának reggelen, 4:10.87-es idejével pedig az ötödik helyen jutott be az esti döntőbe. Ott aztán ettől már jócskán elmaradt, 4:15.17-tel végül a nyolcadikként zárt a magyar úszó.

Holló elég őszintén nyilatkozott már a döntő után is az M4-nek, ahol hamar leszögezte: nem akar kifogásokat keresni, ezen az estén ennyi volt benne.

„Stresszeltem kicsit, a pihenés nem volt százszázalékos. Hiányoltam a tüzet, ami reggel megvolt. Nem volt bennem az az adrenalinlöket” – magyarázta az M4-nek, majd nagyjából hasonlóról beszélt a vegyes zónában is az újságíróknak, ahol arról beszélt az MTI tudósítása szerint, hogy az elmúlt hetekben annyian mondták neki, itt ma világbajnoki döntőt kell úsznia, hogy amikor a délelőtti előfutamban nagy egyéni csúccsal ezt elérte, megnyugodott és eltűnt belőle a tűz, a végén pedig már gyakorlatilag nem volt versenyhelyzetben, ennek ellenére megpróbált mindent beleadni.

Kapcsolódó
Dobogóért csatázott a magyar váltó, Milákék az ötödikek a vébén
Sokáig versenyben volt az éremszerzésért a magyar férfi 4x100-as gyorsváltó a budapesti vizes világbajnokságon, végül az ötödik helyen végzett. Hosszú Katinka és Szabó Szebasztián döntőbe jutott, Holló Balázs nyolcadik lett a döntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik