Sport

Kiesett a Roland Garroson, majd letartóztatták a rendőrök

MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Nem elég, hogy a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában kiesett, még le is tartóztatták kis időre Francisco Cerundolót, az argentinok 23 éves játékosát.

Kapcsolódó

A világranglista 45. helyén álló teniszező a brit Danny Evanstől három szettben, 7:6, 6:4, 6:4-re kikapott, de aztán, hogy feledje búját, bánatát, úgy döntött, szórakozni indul.

Azonban kicsit túllőtt a célon, lapértesülések szerint ugyanis egy szórakozóhelyen alaposan felöntött a garatra, de úgy gondolta, még egy másik helyre is bekukkant. A kiszemelt taxiba azonban nem tudott beszállni, mert a jármű tele volt. Ezt azonban az ittas játékos nem látta be, így felpofozta a sofőrt, amiért a rendőrök őrizetbe vették.

A csavar a történetben, hogy Cerundolo is előállt a maga verziójával, és azt mondta, minden ellene felhozott vád hamis.

„Éjszaka a rokonoknál voltam, ahol taxit hívtam. A sofőr azonban megijedt, amikor látta, hogy más nyelven beszélünk. Nem akart elvinni bennünket, amikor megkérdeztük, hogy miért, akkor ideges lett és kiabálni kezdett velünk. Azt mondta, hogy kihívja a rendőrséget. Nem tulajdonítottunk ennek jelentőséget, de hamarosan megjelent a rendőrség, kihallgattak engem és az egyik rokonomat a szálloda halljában, mert a taxis azt mondta, hogy állítólag bántalmaztuk.

Bevittek minket a rendőrkapitányságra, és néhány óra elteltével, miután a biztonsági kamerák megerősítették a tényt, hogy nem történt semmi, elengedtek. Sőt, bocsánatot kértek tőlünk, mert nem hitték el, hogy tényleg ez történt

nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik