Sport

Vértócsában fekve talált rá edzője a Roland Garroson induló teniszezőre

Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A 22 éves Camilo Ugo Carabelli sikerrel vette a Roland Garros selejtezőjét, így életében először szerepelhetett Grand Slam-torna főtábláján. Az argentin teniszező itt nem állt meg, ötszettes meccsen, a döntő játszma rövidítésében megverte az orosz Aszlan Karacevet az első körben, de aztán rémálommá változott számára minden.

Carabelli ugyanis este a szobájában elájult, az edzője talált rá a szállásán, a fürdőszobája padlóján feküdt egy vértócsában.

A játékos nem emlékszik arra, pontosan mi történt, a fürdőszoba állapotából arra következtet, hogy volt egy eszméletvesztése, amely után megpróbált felállni, majd ismét elájult.

„Az edzőm segített fel. Arccal lefelé a földön feküdtem, a vállamon horzsolás, az arcom csupa vér” – mondta az Euro Weekly Newsnak, majd arról beszélt, szerint ez annak tudható be, hogy nagyon izgult az első főtáblás meccse miatt és korábban még nem játszott öt szettet.

Kapcsolódó
Cilic a második magyart is elintézte a Roland Garroson
Fucsovics Márton sem bírt a US Open 2014-es bajnokával.

Kedden azért így is megpróbált felkészülni a második fordulós meccsére, de nagyon fájt a feje, amikor Fabio Fognini társaságában edzett. Mindezek után is vállalta a Felix Auger-Aliassime elleni mérkőzést, és ugyan kikapott három szettben, folyamatosan javuló játékot mutatott, mert míg az első szettben nem nyert meg egy játékot sem, a másodikban három, a negyedikben már négy nyert gémje volt.

Azt is elmondta, hogy korábban egyszer fordult elő vele hasonló, de akkor kiszáradás miatt vesztette eszméletét. Most mindenesetre visszatér Buenos Airesbe, és alaposan kivizsgáltatja magát.

Carabellit a jövő héten a 137. hely magasságában jegyzik majd a világranglistán, ami karrierje legjobb eredménye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik