Sport lineup

Egyszer csak megjelent a kapus, elénekelte a himnuszt és mindenki imádta

nhl.com
nhl.com

Az NHL-ben szereplő Buffalo Sabres kapusa, Malcolm Subban még januárban szenvedett sérülést (azt nem részletezték, pontosan, milyet), ami miatt meg is kellett műteni, emiatt mindössze négy mérkőzésen lépett jégre az egész szezonban.

A Buffalo magyar idő szerint szombaton hajnalban hazai jégen zárta le az idényt, a Chicago elleni meccs előtt pedig egyszer csak megjelent Subban, aki elénekelte az amerikai himnuszt.

A kapus korábbi csapata épp a Blackhawks, így mindkét kispadnál ismerős arc, a játékosok nagy mosollyal fogadták az éneklést, majd a botjaikkal lelkesen ütötték a palánkot elismerésük jeléül.

Az Egyesült Államokban és Kanadában minden bajnoki mérkőzés előtt eléneklik a himnuszokat, ebből kifolyólag volt már nem egy látványos belebakizás, profi énekesektől ráadásul. Mindezek után kellemes meglepetés Malcolm Subban magánszáma.

A Buffalo mindezek után egyébként megnyerte a meccset, de már nem számított abból a szempontból, hogy már korábban eldőlt, a Sabres nem jut be a rájátszásba.

Kapcsolódó
„Már évek óta háborúban élünk, hozzászoktunk” – az ukrán hokiválogatott a magyarok segítségével küzd a feljutásért
A háború kirobbanásával megbénult az ukrajnai sportélet. Miután azonban kiderült, hogy a hokiválogatott ennek ellenére részt tud venni a világbajnokságon, a Magyar Jégkorong Szövetség azonnal a szomszédos ország segítségére sietett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik