Sport

„Nem akarok erről az emberről beszélni, soha többet” – Martín odaszúrt a Fradi edzőjének

M4
M4

Kis híján összekapott egymással Elek Gábor, a Ferencváros, valamint Ambros Martín, a Győri ETO vezetőedzője a női kézilabda NB I csütörtöki rangadóján, melyet a címvédő FTC nyert meg 29-24-re – a két szakember egyébként korábban közösen irányította a magyar válogatottat.

Kapcsolódó

A lefújás után az M4 Sport mindkét szakembernél érdeklődött a történtekről, Elek azt felelte, sajnálja az első félidő végét, azt nagyon elrontotta a csapata, ennek pedig ő is részese volt azzal, hogy „elszállt az agya”. Ugyanakkor hősökként tekint a játékosaira, és bár az ETO-nak kedvez a jobb gólkülönbség, mindent megpróbálnak azért, hogy megvédjék a címüket.

Martín rövidebben felelt az összeszólalkozást firtató kérdésre:

Nem akarok erről az emberről beszélni, soha többet

– így a spanyol szakember, aki szerint a hajrában a játékvezetők belenyúltak a mérkőzésbe, ezért is követtek el több hibát a kapu előtt.

Mivel november közepén az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes győriek 25-20-re nyertek, a versenykiírás értelmében a szezon végén pontegyenlőség esetén az összgólkülönbség dönti majd el az aranyérem sorsát a két együttes között. Az ETO-nak még kettő, az FTC-nek viszont öt mérkőzése van hátra.

A győriek gólaránya jelenleg 87 góllal jobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik