Sport

Visszavágott a győri vereségért a Fradi kézicsapata

Mónus Márton/MTI
Mónus Márton/MTI

A Ferencváros kézilabdacsapata csütörtökön 29-24-re legyőzte a Győri Audi ETO KC-t.

Sokkal jobban kezdett a Fradi, tíz perc alatt már 8-2-re elhúzott. Időt is kért Ambros Martin, amely után kicsit közelebb jött az ETO, de egészen a hajráig nem tudott felzárkózni. Amikor azonban 14-10-nél Elek Gábor is időt kért, mégis a győriek lendültek bele és az első félidő végére 14-13-ra szépítettek.

Térfélcsere után óriási adok-kapok kezdődött, többször is előnybe került a Győr, de egy gólnál nagyobb előnye egyszer sem volt. Az utolsó öt percnek 23-23-mal mentek neki a csapatok, de az FTC egyértelműen megnyerte a hajrát. Egyrészt Janurik King meghatározó kapusteljesítményt nyújtott, míg a túloldalon ez hiányzott. Másrészt a vendégek sok hibával támadtak, pontatlan lövések és passzok is akadtak, majd miután a Fradi 26-24-re ellépett, már rohant az eredmény után az ETO.

Az utolsó pillanatokban aztán teljesen összeomlott a Győr, Kristiansen piros lapot kapott a labda elrúgásáért, Rju két percet kapott, az időn túli hetest pedig Klujber Katrin bevágta. Ezzel 29-24-re nyert a Fradi, így a  novemberi ötgólos vereségért majdnem tökéletesen vágott vissza.

Végeredmény – NB I, 24. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC 29–24 (14–13)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik