Sport

Rémálomsérülés: koripenge vágta meg a fehérvári hokis fülét

Történelmi győzelmet aratott pénteken a Fehérvár jégkorongcsapata, amely 4-1-re győzött Villachban, így megnyerte a párharcot és először bejutott az osztrák bázisú jégkorongliga döntőjébe – ahol majd a Red Bull Salzburggal találkozik.

A meccs hajrájában történt egy ijesztő sérülés, a kapu mögött a korongért csatázó Tim Campbell és riválisa is elesett, utóbbi pedig a korcsolyapengéjével véletlenül megvágta a védő fülét. A kanadai játékos ugyan még felpattant a jégről, hogy segítse a védekezést, de aztán összerogyott, majd hordágyon vitték le a pályáról. Az egész csarnok aggódva nézte a történteket.

A fehérvári klub aztán este közölte, szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj, Campbell a többiekkel elindulhatott haza.

Kapcsolódó

Közben zajlik már a magyar bázisú magyar hokibajnokság döntője, ahol a Ferencváris Csíkszeredában került előnybe. Ott egy nagyon komoly sérülés történt, Salló Alpár olyan szerencsétlenül esett, hogy bevérzett az agya. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, de a késő esti hírek szerint sikerült stabilizálni az állapotát, felébresztették a mesterséges altatásból, azonban a baleset következtében a fejében keletkezett egy vérömleny, amely ha nem szívódik fel természetes úton, műtéti beavatkozásra lesz szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik