Sport

Tom Brady 44 évesen újrakezdi

A 44 esztendős, hétszeres bajnok irányító február 1-jén közölte, hogy 22 szezont követően befejezi pályafutását, vasárnap azonban óriási meglepetésre a közösségi médiában közölte, visszatér csapatához, a Tampa Bay Buccaneershez. Ahogy fogalmazott: az elmúlt időszakban rájött, hogy a helye még a pályán van, nem a lelátón, majd annak is eljön az ideje, de nem most.

Kapcsolódó
Aki 25 pontos hátrányból is megcsinálta – hét ikonikus meccsel búcsúztatjuk Tom Bradyt
Tom Brady hét bajnoki aranygyűrűje több mint amit bármelyik franchise nyert a ligában, úgyhogy stílszerűen hét emlékezetes meccsel elevenítjük fel, mit is adott az NFL-nek a 44 évesen elköszönő irányító.

Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2020-as odaszerződése után tavaly februárban bizonyult a legjobbnak.

A liga történetének egyetlen hétszeres bajnoka minden jelentősebb statisztikai mutatóban – TD-passzok, győzelmek, passzolt yardok – vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának.

Brady január 23-án játszotta eddigi utolsó mérkőzését, amikor a Tampa Bay Buccaneers a rájátszás második körében, a főcsoport-elődöntőben búcsúzott a későbbi bajnok Los Angeles Ramsszel szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik