Sport

„Kimész a pályára, de nem megy a játék, mert kanos vagy” – a teniszezők szexuális frusztráltságáról vallott Nick Kyrgios

Carmen Mandato / Getty Images / Laver Cup
Carmen Mandato / Getty Images / Laver Cup

Az őszinteségéről elhíresült Nick Kyrgios bevallotta, hogy mentálisan nehezen küzd meg a tenisszel járó nehézségekkel.

A sportág egyik legszórakoztatóbb, ugyanakkor legmegosztóbb játékosa szerint sokakat megvisel lelkileg, hogy sokáig nem látják a teniszezők a barátjukat, barátnőjüket.

„Teljesen mindegy, milyen munkád van, ha nem találkozol a pároddal, az hatással van rád, a munkádra, a hangulatodra. A barátaimat és a családtagjaimat is eltoltam magamtól emiatt. Mindegy volt, milyen eredményt értem el, mintha a világ összeesküdött volna ellenem.

Az első barátnőmet hat hónapig nem láttam. Nehéz a legmagasabb szinten teljesíteni, amikor az érzelmi és fizikai kapcsolat is hiányzik. Kimész a pályára, de nem megy a játék, mert kanos vagy, könnyen rád jön a szexuális frusztráltság. Én voltam a legnyűgösebb faszkalap, ha sokáig nem láthattam a párom

vallotta be az ausztrál teniszező.

Összességében persze Kyrgios imádja még mindig a munkáját, de saját bevallása szerint is rányomta a bélyegét a sportág az életére.

„Ezért baromi nehéz sportág a tenisz, a mentális teher szörnyű. Melyik másik sportágban meccselsz három órán át, akár hétnél többször is két hét alatt? Egyiknél sem! Szerintem ezért veszítettem el kurvára az eszem.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik