Sport

„Gyereee” – Djokovic is hozzászólt Fucsovics posztjához

Glyn KIRK / AFP
Glyn KIRK / AFP

Fucsovics Márton a negyeddöntőben búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságtól, miután szerdán három játszmában kikapott a világelső Novak Djokovictól.

Kapcsolódó
Olykor Djokovic is megtapsolta a nagyot küzdő Fucsovicsot
A magyar teniszező háromszettes vereséget szenvedett a wimbledoni negyeddöntőben.

A magyar teniszező nem volt csalódott, inkább elégedetten tekintett az elvégzett munka eredményére.

Sokat játszottunk és edzettünk már együtt, Djokovic egy pazar játékos. Most nem tudok különösebb tanulságokról beszámolni. Talán majd akkor, ha leülepszik bennem az élmény. Jó verseny volt, most pedig jöhet néhány nap kikapcsolódás

– nyilatkozta Fucsovics az MTI-nek.

Kapcsolódó
„Fucsovics óriási tornán van túl” – Djokovic dicsért, a közönség őrjöngött
A szerb klasszis nagy csatában verte a magyar teniszezőt Wimbledonban.

A saját közösségi oldalán úgy fogalmazott, a világelsővel játszani, közel sem olyan, mint másokkal, itt a pontokat többször is meg kell nyerni ellene, egy fél percre sem lehet kihagyni.

„Wimbledon az első Grand Slam, ahol pályafutásom első negyeddöntőjét játszhattam, félig elégedettséggel, de semmiképpen nem csalódottsággal tölt el a teljesítményemet illetően, mivel az a munka, amit az edzőimmel végzünk nem volt hiábavaló. Most kijött a lépés, három kiemelt top játékost is sikerült legyőznöm… Novák pedig három szettben bejutott az elődöntőbe, 6:3,6:4,6:4-ra nyert. Legközelebb a tokiói olimpián fogom a magyar színeket képviselni addig is sziasztok és köszönöm hogy velem voltatok ! Üdv mindenkinek!” – írta.

Az Instagram-oldalára feltett fotóhoz Djokovic is hozzászólt, gratulált a magyar riválisának, sok szerencsét kívánt, és a végére csak annyit írt:

Gyereee!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FM (@fucsovicsmarci) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik