Sport lineup

Egy csarnoknyi ember gyalázta, majd megpróbálták leköpni az NBA-kosarast

NATHANIEL S. BUTLER / NBAE / GETTY IMAGES / GETTY IMAGES VIA AFP
NATHANIEL S. BUTLER / NBAE / GETTY IMAGES / GETTY IMAGES VIA AFP

Az ellenfél szurkolói elé félve mentem oldalbedobáshoz, mert minimum a nyál csattant a nyakamon

– nyilatkozta a nemrég visszavonult kosárlabdázó, Lóránt Péter a 24.hu-nak adott interjúban arról, milyen, amikor csapatod egyik legjobbjaként nem szimpatizálnak veled az ellenfél szurkolói.

Kapcsolódó
„Anyázva fröcsögött az arcomba a csarnokban, az utcán meg barátilag köszönt”
Mi kell ahhoz, hogy valaki tíz éven át képes legyen megállni a helyét a nemzetközi kosárlabda darálójában? Mi az oka annak, hogy karrierje miatt példakép is lehetne, az elmúlt nyolc évben mégsem hívták be a válogatottba? Interjú a visszavonuló Lóránt Péterrel.

Az NBA-ben szereplő Atlanta Hawks játékosa, Trae Young 30 pontot szerzett a New York Knicks ellen a két csapat rájátszásbeli párharcának második meccsén, de a találkozó után nem a játékáról esett a legtöbb szó, hanem arról, ahogyan a New York-i közönség gyalázta.

A két csapat első meccsén Young szerezte a mindent eldöntő kosarat, majd az ujját a szája elé téve csöndre intette a Knicks-szurkolókat, és akkor azt nyilatkozta, hogy ha a közönség utálja őt, akkor valamit jól csinál. Nos, a New York-iak a második meccsen is osztották rendesen, volt, hogy az egész csarnok zúgott a „Fuck Trae Young” rigmustól,

majd az egyik hazai szurkoló a játékos felé köpött a negyedik negyedben.

A meccset 101-92-re a New York nyerte, és ami jó hír Youngnak, hogy a következő két meccset hazai pályán játszhatja az Atlanta.

A Young-féle incidens ugyanazon a játéknapon történt, amikor a liga egyik legjobbjának, Russell Westbrooknak a fejére öntöttek egy nagy adag pattogatott kukoricát a Philadelphia elleni meccsen.

Kapcsolódó

A Westbrookot leöntő drukkert azóta kitiltották a Philadelphia csarnokából. Csütörtök este aztán kiderült, hogy a Knicks is hasonlóan járt el a szurkolóval, aki megpróbálta leköpni Youngot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik