Sport koronavírus

Tele van energiával, mégsem mehet a vébére a veszprémi kézis

Illyés Tibor/MTI
Illyés Tibor/MTI

Lelkileg eléggé megviselte Ligetvári Patrikot, hogy a koronavírus miatt nem léphetett pályára a decemberi Final Fouron, és most lemarad az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságról is.

Kapcsolódó
Kulcsemberét veszítette el a vébé előtt a magyar férfi kéziválogatott
A koronavírus-fertőzésen átesett Ligetvári Patrik nem kapta meg a pályára való visszatéréshez szükséges orvosi engedélyt.

A 24 éves játékos szervezetében december 8-án mutatták ki a koronavírust, és ugyan a vizsgálati eredmények javulást mutattak, a vérképe még mindig nem jó, így nem kapta meg a sportoláshoz szükséges orvosi engedélyt.

Kapcsolódó
Máthé Dominik az elődöntőt sem tartja elérhetetlennek a kézivébén
A norvég Elverum légiósa a magyar válogatott húzóembere lehet.

Lelkileg nem vagyok túl jól, csalódtam, hogy ki kell hagynom a világbajnokságot. A betegség miatt lemaradtam a kölni Final Fourról is – egyszerűen nem tudok mit tenni.

Tüneteim nem voltak, egyáltalán nem viselt meg a vírus, a vérképem viszont még most sem a legjobb. Nem edzhetek, egy hónapja nem vettem labdát a kezembe” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a Veszprém balátlövője.

„A héten újabb vizsgálatok várnak rám, ha az értékeim megfelelők lesznek, terheléses EKG következik. Pedig tele vagyok energiával, egy maratonit is lefutnék… A győri edzőtáborból már hazajöttem, Veszprémben várom a fejleményeket, és a tévé előtt szurkolok a srácoknak. Tisztában vagyok vele, hogy nem szabad elsietni a visszatérésemet.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik