Sport

Ketrecharc közben leszakadt a füle Ramiz Brahimajnak

Sok durva dolgot produkált már az UFC, de ilyet még nem láttunk. Csak erős idegzetűeknek.

A szombat esti Las Vegas-i UFC-gáláról, ahol a 41 éves Glover Teixeira előbb megfojtotta, majd bocsánatot kért ellenfelétől, a szintén brazil Thiago Santostól, már beszámoltunk néhány órával ezelőtt. Azonban ugyanezen a gálán történt valami olyasmi, ami az legdurvább dolgokhoz is hozzászokott küzdősport szerelmeseknek is tán már sok lehet.

A Teixeira-Santos főmeccs egyik középsúlyú felvezető bunyóján Ramiz Brahimajt a ketrechez szorította Max Griffin és elég alaposan verte már egy ideje, amikor a harmadik menetben az amúgy is véres fejű 27 éves New York-i bunyós a bal füléhez kapott. A ringbíró pár pillanat múlva megállította a mérkőzést és azonnal beszüntette azt, mert Brahimaj füle leszakadt.  Ezzel a vereséggel vesztette el eddigi 8-0-ás veretlenségi szériáját és alighanem hosszabb pihenő vár rá.

A felvételen jól lehet hallani, amikor a meccs után miután a megdöbbent Griffin szembesült azzal, milyen sérülést okozott, újra és újra azt mondja: „Ó Istenem” – számolt be a sportingnews.com.

(Kiemelt kép forrása: twitter.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik