Sport koronavírus

Feladta pályaválasztói jogát a német kézibajnok a Győri ETO ellen

Mindkét mérkőzését hazai pályán játssza a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a Borussia Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában, írta az MTI.

A hetedik fordulós összecsapás, amely vasárnap lett volna, péntekre került, a nyolcadik körös találkozó pedig jövő vasárnapról most vasárnapra. Az elsőn a német csapat a pályaválasztó, a kezdési időpont 18.30, míg a második mérkőzés 14 órától zajlik majd ugyanott, az Audi Arénában.

A BL-címvédő győri csapat játékosainak és a szakmai stábnak múlt csütörtökön ért véget a hatósági házi karantén, amelyet a megelőző héten azért rendeltek el, mert Fodor Csengének pozitív lett a koronavírustesztje. Emiatt a montenegrói Buducnost Podgorica elleni BL-csoportmeccset elhalasztották.

A Győr három győzelemmel és két döntetlennel a második helyen áll a B csoportban. A most módosult BL-program miatt a szerdai, kisvárdai bajnoki mérkőzést elhalasztják.

Az európai szövetség (EHF) a női és a férfi BL-ben is több mérkőzést érintően módosította már a programot a koronavírus-járvány, a karantén-kötelezettségek, illetve további megszorítások, korlátozások miatt.

A Győri ETO heti BL-programja

7. forduló, péntek:
18.30: Borussia Dortmund (német) – Győri Audi ETO KC (Győr)

 

8. forduló, vasárnap:
14.00: Győri Audi ETO KC – Borussia Dortmund (Győr)

Kiemelt fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik