Sport koronavírus

Újabb három veszprémi kézilabdázó lett koronavírusos

Rodrigo Corrales után Lékai Máté, Blaz Blagotinsek és Kentin Mahé is megfertőződött a koronavírussal a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játékosai közül.

Egy teszt pozitív lett, elmarad a Győri ETO BL-meccse
Magyar bajnokit is halasztana a címvédő.

A klub honlapjának beszámolója szerint a hétfői vizsgálatok után csütörtökön és szombaton is PCR-teszten kellett megjelenniük a karanténban levő játékosoknak és stábtagoknak. A magyar, a szlovén és a francia válogatott kézilabdázó csütörtöki eredménye pozitív lett, ám mindhárman jól vannak, enyhe tüneteik egy-két nap után elmúltak, és jövő péntekig az otthonukban lesznek karanténban.

A szombati teszteknél már egyetlen játékos eredménye sem volt pozitív.

A tesztelések alatt a szakmai stáb két tagjának eredménye lett pozitív, ők teljesen tünetmentesek, jövő péntekig szintén házi karanténban lesznek.

Thierry Omeyer: Teljesítmény-pszichopata voltam
Megjelent minden idők egyik legjobb kézilabdakapusának életrajzi könyve.

A két negatív teszttel rendelkező játékosok vasárnaptól kikerülnek a karanténból, így újrakezdhetik az edzéseket. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 15 játékos áll a stáb rendelkezésére.

A vezetőség és az edzők közös döntése alapján a csapat szeretne pályára lépni szerdán a német THW Kiel otthonában esedékes Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Ehhez hétfőn az utazó delegáció tagjainak újra negatív PCR-tesztet kell produkálniuk.

Forrás: MTI

Kiemelt fotó: MTI/Vasvári Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik