Sport

„Még nagyon erős fájdalmaim vannak” – már hétszer műtötték a magyar kézis jobb térdét

A női kézilabda NB I-ben szereplő Mosonmagyaróvár a honlapján számolt be róla, hogy hétfőn műtéti beavatkozáson esett át a csapatkapitány, Tilinger Tamara. A játékos elmondta, hogy

a korábban már hat alkalommal műtött jobb térdével akadtak gondok, az elmúlt időszakban rendszeresen feldagadt.

Alig van bevethető játékosa, mégis játszania kell a Fradinak a BL-ben
Elfogadják a döntést, de ettől még nincsenek könnyű helyzetben.

„Azt tudtam, hogy tisztító műtétre szükségem lesz, de sajnos menet közben kiderült, hogy több beavatkozást is el kell végezni. Kaptam egy vérplazmás kezelést és fel is kellett fúrni a jobb térdkalácsomat, hogy minden rendben legyen. A doktor úr ezeknek ellenére nem észlelt különösebb komplikációt, tehát összességében a műtét jól sikerült, az állapotom pedig kielégítő. (…)

Most még nagyon erős fájdalmaim vannak, alig tudtam aludni egy-két órát,

de már otthon vagyok Csákváron, ahol a családom, a barátaim mindenben segítenek. Három hétig mankóznom kell, majd kezdődik a gyógytorna, a rehabilitáció. Úgy gondolom, hogy a teljes felépülésem három hónapot vesz majd igénybe és mivel ez már a hetedik térdműtétem, elég pontosan meg tudom ítélni a szükséges időt” – nyilatkozta a 31 éves átlövő.

A Mosonmagyaróvár egyelőre vezeti az NB I-t, hét mérkőzéséből hatot is megnyert és csak egyszer kapott ki – de meg kell jegyezni, hogy a Győr eddig négy, a Ferencváros három bajnokit játszott le. A korábbi válogatott Tilinger Tamara eddig nyolc góllal segítette csapatát.

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. október 7., szerda

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik