Sport koronavírus

Nem minden Fradi-játékos hagyhatta el Norvégiát

Elmaradt a Ferencváros Kristiansand elleni mérkőzése a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ugyanis a magyar csapat keretében két játékosnak is pozitív lett a Norvégiában elvégzett koronavírustesztje. A Fradinál az elutazás előtt is megvizsgáltak mindenkit és negatív eredmények birtokában indultak el.

A klub vasárnap közleményt adott ki, amiből kiderült, hogy a csapat szombaton este, különgéppel visszatérhetett Magyarországra. A két pozitív tesztet produkáló játékos maradt az északi országban.

„A norvégiai szabályozás értelmében a pozitív tesztet adó játékosok karanténban maradtak, de a küldöttség többi tagja szombaton szigorú óvintézkedések mellett hazatérhetett. A megérkezést követően rögtön koronavírus-tesztet végeztünk el, ennek eredményéig mindenki karanténba vonul. A Norvégiában maradt két játékosunkra nehéz időszak vár – elkülönítve laknak a hotelben, de itthonról is mindent megteszünk azért, hogy minél előbb hazatérhessenek” – idézi a fradi.hu Bognár Lászlót, a szakosztály ügyvezető igazgatóját.

Saját térfeléről dobott góllal mentette meg a meccset a kézi-BL-ben
A Ljulbjana látványos feltámadást produkált.

Borítókép: SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik