Sport

Lovrencsics és Böde is nagyot ment a Fradi-Paks után az M4-en

Gergő interjú közben szólt ki egy paksi szurkolónak, hogy "nemagyarázzá'!", Dani "panelozott".

Péntek este az Üllői úton a Fradi kiütötte ellenfelét: ötöt kapott a Paks.

Kiütötte ellenfelét a Fradi, Tokmac triplázott
A ferencvárosiak légiósa 28 perc alatt háromszor is betalált a tartalékos Paksnak.

A küzdelem jóval a mérkőzés előtt elkezdődött, ugyanis a Paks, hivatkozva arra, hogy játékosai egy koronás sporttárs miatt karanténba kényszerültek, kérte a méta elhalasztását. Csakhogy a Ferencváros ehhez nem járult hozzá. Gyanítjuk, Rebrov mágus fontosnak tartotta, hogy labdarúgói meccsben legyenek a jövő szerdai BL-meccs előtt, ahol a Groupamában a Dinamo Zagreb lesz az ellenfél, s a tét valamelyik csoportkörbe kerülés. (Ha most továbbmegy a csapat, a következő párharc győztese a BL-főtáblán folytatja, a vesztes megy az EL-főtáblára.)

A tegnap a vendégeket erősítő Böde annak idején Paksról került a Ferencvároshoz, s lett a tábor első számú kedvence, aztán Rebrovnál kikerült a kezdőből, s mivel játszani akart, visszament anyaegyesületéhez. A Fradi-tábor továbbra is ikonként tiszteli őt. Ehhez képest most keményen nekiugrott a pesti zöld-fehéreknek, felróva, hogy a címerükben szereplő három E, vagyis az Erkölcs, Erő, Egyetértés fundamentumok közül most nem realizálódott sem az erkölcs, sem az egyetértés, csupán az erő, pontosabban az erődemonstráció maradt. Böde elmondta: nyolc napja nem edzett a Paks, mindenki otthon karanténozott, s bő egy hét múltán most találkoztak először. A villáminterjú során kétszer is kitért arra, hogy “ötven négyzetbe'” zárva nem lehet felkészülni. Íme:

Böde Dániel nyilatkozata

Böde Dániel, a paksiak csapatkapitánya indulatosan nyilatkozott, szerinte nem volt sportszerű a Ferencvárostól, hogy nem egyeztek bele a mérkőzés elhalasztásába. „Múlt csütörtökön edzettünk utoljára, mindenki karanténban volt. Fordíottt esetben a Fradi lázadt volna a legjobban amiatt, hogy játszaniuk kell.”

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 11., péntek

 

Lovrencsics négy hét kihagyás után tért vissza a csapatba, a vele készült beszélgetés elején örvendezett, hogy fájdalom nélkül végigfocizta a meccset. Azonban a korrekt nyilatkozat egy pontján elveszítette a fonalat, rá nem jellemzően beleizézett egy válaszába, majd elnézve a kamera fölött tesztoszterontól duzzadó metakommunikációba kezdett az őt percek óta szapuló tucatnyi Paks-szurkolóval (kik oly impertinensek voltak, hogy nem átallották az “egyszerűen senkik vagytok, hej, hej” rigmussal fumigálni a pályán tiszteletkörüket gyalogló ferencvárosi sporthősöket).

A riporter igyekezett visszahúzni Lovrencsicset a kétségtelenül szerényebb izgalmat jelentő interjúba, de csupán sokadik próbálkozását koronázta siker; előbb még megtekinthettük, ahogy Lovre kiszól egy paksinak, hogy “nemagyarázzá’!”

Lovrencsics Gergő és a paksi drukkerek

„Ne magyarázzál!”Lovrencsics Gergő nem hagyta szó nélkül a paksi drukkerek kritikáját.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 11., péntek

 

Kár érte; lényegében már csak azt vártuk, hogy elhangozzék a klasszikus kocsmai három alapkérdés, a “mivamivanmivan?”.

Nem tudjuk nem ideilleszteni e műfaj klasszikusát. Ugye emlékeznek arra a sokéves történetre, melyben az épp nyilatkozó Rósa Dénes „szopd le anyádat!” felszólítást küldött egy őt trappból inzultáló fotós meccset követően, majd elomló mosollyal a „má’ bocsánat” fordulattal kért elnézést a nézőktől?

(Végül, privát szerkesztői/szurkolói megjegyzésként, nem tudjuk nem ideírni: szeretünk, Dani, szeretünk Lovre, ti is szeressétek egymást, léci, hajrá Fradi, hajrá Paks, reszkess Zágráb!)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik