Sport

26 évesen visszavonult a női válogatott beállósa

A Váci NKSE honlapján jelentette be a magyar válogatott Mészáros Rea, hogy visszavonul az aktív pályafutástól. A mindössze 26 éves beálló döntését egészségügyi okok miatt hozta.

Sajnálatos módon a szervezetem döntéshozatal elé állított, mely az aktív sportolói pályafutásom befejezését jelentette számomra. Az utóbbi időben az edzések és a pályán eltöltött idő az ízületeimet olyan mértékben megterhelte, hogy nem tudtam megfelelően koncentrálni, és az edzés, játék sem okozott már örömöt. A szívem még most is vinne előre, de racionális gondolkodás megálljt parancsolt. Megnyugtat az a gondolat, hogy sikeres sportolói pályafutást tudhatok magam mögött. Köszönettel tartozom a mindenkori magyar ifjúsági-junior, felnőtt válogatott edzőknek, hogy felfigyeltek rám, és a pályafutásomat segítették. Amíg szervezetem engedte, mindent megtettem a klubok sikereiért, illetve a válogatottban maximálisan küzdöttem a nemzeti csapat minél jobb eredményességéért

– áll a közleményben.

Mészárosnak nevelőegyesülete, a váci kézilabdacsapat nyújt segítéget, ő lesz ugyanis a klub újdonsült technikai vezetője. A 26 éves kézis 2015-ben bajnoki címet, két évvel később Magyar Kupát nyert a Ferencvárossal, majd decemberben visszatét nevelőegyesületéhez, a Váchoz.

Kiemelt kép: Kovács Tamás /MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik