Sport

Tyson Furyt nem érdekli sem a pénz, sem a hírnév

Eléggé meglepett mindenkit az egyik legnagyobb szájú profi bokszoló, Tyson Fury. A nehézsúlyú világbajnok ökölvívó kifejtette, nem érdekli sem a hírnév, sem pedig a pénz, egyszerűen a ringben érzi jól magát.

A 31 éves brit sportolóval a Sky Sports készített interjút a 2020 telére tervezett Deontey Wilder elleni meccs kapcsán, amely során a két bokszoló harmadjára fog bunyózni. Az eddigi két összecsapásból egyet nyert Fury, az első meccsen döntetlen született.

Fury óriási visszatérésen van túl, meggyűlt a baja az alkohollal és a drogokkal is, kész csoda, hogy még volt számára visszaút, ehhez képest a Skynak azt mondta, 40 éves koráig akar bokszolni, mint az egykori világbajnok, Volodimir Klicsko.

A nagypofájú melákot most már tényleg nem kellene lenézni
Tyson Fury legyőzte Klicskót, megküzdött a depresszióval, a droggal, az alkohollal, majd szétszedte a veretlen Wildert. Mit kellene még tennie, hogy végre a tudásához méltón kezeljék?!

Korábban Fury kijelentette: karrierje akkor lenne teljes, ha találkozhatna honfitársával, a jelenleg három vb-övet (WBA, IBF, WBO) birtokló Anthony Joshuával. Ha a két brit öklöző megvédi címeit és egymással is megmérkőzik, úgy Lennox Lewis óta először lehet a profi boksz királykategóriájának vitathatatlan világbajnoka.

Kiemelt kép: AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik