Sport

A balhés teniszező ezúttal Novak Djokovicba szállt bele

Sok mindent lehet mondani Nick Kyrgiosra, csak azt nem, hogy unalmassá teszi a teniszt. A sportág rosszfiúja időnként ütőt tör, máskor a pályán szól be valakinek, mostanában pedig kénytelen otthonról szórni a megjegyzéseket.

Kyrgios keményen beszólt a gyengébb teniszezőket kritizáló Thiemnek
Kirobbanóban van a teniszvilág egyik legérdekesebb vitája.

A CNN beszámolója szerint legutóbb a korábbi világelső Novak Djokovic kapta a legutóbbi fricskát, amikor az ausztrál játékos barátját, Andy Murray-t dicsérte.

Őszintén mondom, sokkal jobb vagy Djokovicnál. Ha szerválok úgy ugrál a labda elől, mintha kidobósoznánk, egyet nem tud visszaütni. Te pedig azonnal ászt ütsz belőle. Nem tudom melletted elütni

– mondta kissé beborozva Kyrgios az Instagram közvetített beszélgetés során.

Annyit érdemes megjegyezni, hogy Djokovic ellen hibátlan még az ausztrál, míg Murray hat meccsükből ötöt megnyert. Ugyanakkor Djokovic 17 Grand Slam-győzelme mellett igen szerény szám Murray három GS-sikere. Kyrgios korábban is mondta már, elege van abból, hogy mindenki arra hajt, hogy mindenki szeresse.

Előfordult már az is, hogy beszólt a világ egyik legjobbjának, Rafael Nadalnak is, a spanyol talán pont ezért nem fogadta el a felkérést, hogy Instagramon beszélgessenek a rarjongók előtt.

Kiemelt kép: Pedro Pardo / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik