Sport

Még a büfésnek is köszönetet mondott a 20 évesen visszavonuló pólós

Húszévesen a visszavonulás mellett döntött Trombitás Tamás, a Vasas saját nevelésű vízilabdázója, aki a sportág nagyjai mellett a családjától, a kabinosoktól és a büfésektől is elköszönt.

Elpártoltak a szponzorok az egri pólócsapat mellől
Egy NAV-vizsgálat okozta az egriek vesztét.

„Az idei szezon végén befejezem pályafutásomat, és 20 év után más irányt vesz az életem. Ezt a döntést a jelenlegi helyzet előtt hoztam meg, így az azóta történtek nem voltak befolyással rám. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki akár csak egy jó szóval is hozzájárult az előrehaladásomhoz.

Köszönöm a családomnak. Az uszodának a nevelést, a kabinosoktól kezdve a biztonsági őrökön és a büféseken át a sportolókig mindenkinek, aki 2000-től kezdve hozzátett a fejlődésemhez, boldogságomhoz

– írta.

Név szerint 23 edzőjétől is elköszönt, olyan olimpiai bajnok nagyságok nevek olvashatók a levelében, mint Csapó Gábor, Faragó Tamás, Horkai György, Kenéz György vagy Fodor Rajmund.

„Büszke vagyok arra, hogy olyan játékosokkal szállhattam vízbe, akiket kicsiként a partról buzdítottam, vagy ellenfélként csodáltam. Büszke vagyok a kortársaimra, akik tovább jutottak, tudják meg, hogy szorítok értük.

Boldog vagyok, hogy abban a csapatban töltöttem életem eddigi részét, amelyet gyermekként csodáltam. Remélem, hogy legalább egy részét egyszer vissza tudom adni.

Kiemelt fotó: Facebook/Vasas Vízilabda

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik