Sport

BL-döntős csapatban folytatja a kézi NB I háromszoros gólkirálya

A tavaly Bajnokok Ligája-döntős orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Katarina Krpezs, jelentette be Facebook-oldalán a ChampSport International Sport Agency. A világbajnoki ezüstérmes szerb jobbszélső legutóbb Érden játszott, tavaly augusztusban gyermekvállalás miatt felfüggesztette karrierjét.

Nagyon szomorú vagyok, mert távozom Érdről, ahol 6 csodálatos évet töltöttem, ezt sosem fogom elfeledni. Ugyanakkor boldog is vagyok, mert a karrieremet a világ egyik legjobb csapatában folytathatom tovább. Ez egy nagy kihívás számomra és én izgatottan várom.

A 32 éves játékos 2014-ben érkezett Érdre, három alkalommal (2016-ban, 2018-ban és 2019-ben) volt az NB I gólkirálya, közben a 2018-as Eb-n is ő dobta a legtöbb gólt. Kétszer bronzérmes volt a magyar bajnokságban a csapattal.

Érden az első keret játékosaival közös megegyezéssel szerződést bontottak és elküldték a szakmai stábot is, miután Csőzik László polgármester úgy döntött, elég a túlzó, elsősorban közpénzből finanszírozott költekezésből a klubnál.

Kiemelt kép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik