Sport koronavírus

Joe Burrow lett a történelmi NFL-draft első választottja

A várakozásoknak megfelelően az egyetemi bajnok LSU irányítója, Joe Burrow kelt el elsőként az NFL amatőr játékosbörzéjén, a drafton.

Parkból zavarták haza és idegen házba rontott be Tom Brady
Döcögősen indul neki a beilleszkedés Floridában.

A holtszezon legfontosabb eseményét idén a koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon nem egy helyszínen, hanem online tartották meg. A Las Vegasba tervezett parádé így elmaradt, a csütörtökön rendezett első forduló első három választása viszont azt hozta, amit a szakértők előzetesen vártak.

Az LSU-val egészen fantasztikus szezont produkáló Burrow-t a Cincinnati Bengals vitte el.

A 23 éves játékos utolsó idényében egyetemi rekordot jelentő 60 touchdown-átadással zárt, összesen 5671 yardot passzolt, a címvédő Clemson elleni döntőben 463 yarddal, valamint öt passzolt és egy futott td-vel zárt.

Átigazolási bombahír az NFL-ben: mintha Messi újra összeállt volna Neymarral
Most kezdhet el félni a liga Brady új csapatától.

A második helyen a Washington Redskins az Ohio State Egyetem védőfalemberét, Chase Youngot választotta ki, aki a szakemberek szerint az idei draftmezőny legjobb futballistája.

A harmadik helyen Jeff Okudah kelt el: az eddig szintén az Ohio State Egyetemen sportoló szélsővédő a Detroit Lionsnál folytatja.

A draft pénteken a második és harmadik körrel folytatódik, szombaton pedig a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik fordulókkal zárul.

Kiemelt fotó: Jonathan Bachman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik