Sport lineup

Átigazolási bombahír az NFL-ben: mintha Messi újra összeállt volna Neymarral

Robbant az átigazolási bomba az NFL-ben: egy évvel azután, hogy bejelentette, befejezi, Tom Brady egyik kedvenc célpontja, Rob Gronkowski visszatér!

Már önmagában a visszatérés ténye is nagy dolog, de az még inkább, hogy Gronkowski úgy döntött, követi Bradyt, és a New Englandet elhagyva a Tampa Bay Buccaneers játékosa lesz. 

Az üzletet pár óra alatt nyélbe is ütötte a két franchise: a New England egy negyedik körös draftjogot kapott, míg a Tampa Bay a tight end mellett egy hetedik körös draftjoggal gazdagodott.

A 30 éves Gronkowski háromszor nyert Super Bowlt Brady oldalán a New Englanddel, és ötször választották be az NFL All Star-meccsének számító Pro Bowlra. Az alapszakaszban 115 meccsen 521 elkapásból 7861 yardot tett meg és 79 touchdownt szerzett, a rájátszásban 16 meccs, 81 elkapás, 1163 yard és 12 touchdown a mérlege.

Gronkowski az NFL egyik legszínesebb egyéniségének számít, sosem vetette meg a partikat, és visszavonulása után pankrátorként is kipróbálta magát.

Ügynöke, Drew Rosenhaus azt nyilatkozta, Gronk fizikálisan remek formában érzi magát, és nagyon izgatottan várja, hogy újra pályára léphessen az NFL-ben.

Hogy a Brady, Gronkowski párossal meddig juthat a Tampa, az egyelőre kérdéses, mindenesetre az egyik legnagyobb sportfogadó oldalon a szorzók alapján csak négy csapatot tartanak esélyesebbnek a végső győzelemre.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik