Sport lineup

A lehető legrosszabbkor akart szelfizni csapata edzőjével egy szurkoló

Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) sok vicces rukkolt már elő, mivel a játékosok sűrűn lépnek érintkezésbe a mérkőzésekre kijáró szurkolókkal. Néha egy korongot dobnak át a palánkon, máskor egy szelfire állnak le. Ezutóbbival kísérletezett a Columbus Blue Jackets egyik fanatikusa is, de nem érte be egy hokissal, neki az edzőre, John Tortorellára fájt a foga. Vesztére.

A jégen is zajlottak az események, a Jackets hiába ment el 2-0-ra az első harmadban, a Calgary Flames egyenlített a végére, ezért hosszabbítás döntött. A vendégek egyik szurkolója a ráadásban lépett oda Tortorella mögé és a palánkon keresztül mutogatott, hogy szelfizzenek. Az edző azonban határozottan visszautasította a kérést, amire nagy felháborodás volt a válasz, bár egy másik szurkoló még erre is rátett egy lapáttal: Tortorella régi képeit mutogatta telefonról az edzőnek.

A találkozó után is volt min idegeskednie a Jackets mesterének, mert a Flames szerzett győztes gólt a ráadásban. Eközben sorozatban hetedik mérkőzésén győzött a Philadelphia Flyers a Washington Capitals ellen, Anaheim Ducks Coloradóban győzött szintén hosszabbításban.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Washington Capitals-Philadelphia Flyers 2-5
Calgary Flames-Columbus Blue Jackets 3-2, hosszabbítás után
Colorado Avalanche-Anaheim Ducks 3-4, hosszabbítás után
Vancouver Canucks-Arizona Coyotes 2-4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik