Sport

Jól kezdett, de nagy verést kapott a szegedi kézilabdacsapat a BL-ben

A MOL-Pick Szeged 34-26-ra kikapott a német Flensburg-Handewitt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, szerdán.

Pedig kiválóan kezdtek a vendégek, 5-2-re elhúztak, ám ezután jöttek a hibák támadásban és egy 4-0-s sorozattal fordítottak a németek. A Flensburg egyre hatékonyabban védekezett, ehhez a bosnyák Benjamin Buric jóvoltából kiváló kapusteljesítmény társult, így csapatuk egy újabb ötös gólszériával tovább növelte előnyét. A szegedi játékosokon látszott a vasárnapi, Paris Saint-Germain elleni győztes rangadó okozta fáradtság, Juan Carlos Pastor vezetőedző időkérésekkel és cserékkel is próbálkozott, de a játék képe nem változott, félidőben hat gól volt a hátrány. A helyzet térfélcsere után sem javult, a Szeged simán kikapott.

A nyolc győzelemmel és négy vereséggel rendelkező Telekom Veszprém vasárnap a francia Montpellier HB csapatát fogadja, a kilenc sikerrel, két döntetlennel és két vereséggel álló Szeged pedig a csoportkör utolsó fordulójában, jövő szombaton a listavezető Barcelona vendége lesz.

Végeredmény – Férfi kézilabda BL, csoportkör, 13. forduló, A csoport

Flensburg-Handewitt (német) – MOL-Pick Szeged 34-26 (17-11)

Kiemelt kép: MTI/EPA/Martin Ziemer

Ajánlott videó

Olvasói sztorik