Sport lineup

Félelmetes sérülés, dőlt a hokis kezéből a vér

Ijesztő pillanatokat éltek át a nézők és a játékosok az NHL legutóbbi játéknapján lejátszott New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs hokimeccsen. A harmadik harmadban járt a találkozó, amikor a kapu felé igyekvő hazai csatár, Jesper Bratt elesett a torontói kapu előtt, közben viszont a korcsolyájával megvágta az ellenfél játékosának, Ilja Mikhejevnek a csuklóját.

Ebből eleinte semmi sem látszott, csak annyi, hogy Mikhejevnek fáj valamije, a korongot még el tudta passzolni, majd gyorsan lekorcsolyázott. Az egyik kesztyűjét már elhagyta idő közben, a padnál látták a többiek, hogy ömlik a kezéből a vér. A kapus, Michael Hutchinson már játék közben is látta, hogy komoly a baj.

Félelmetes volt. Nem láttam pontosan, mi történt, de sokkal több volt a vér, mint egy szokványos magas botnál, vagy hasonló szabálytalanságnál

– mondta Hutchinson a a torontóiak 5-4-es győzelmével véget ért mérkőzés után.

Mikhejev ellátását még a csarnokban megkezdték, de aztán kórházba szállították, bent is kellett maradnia éjszakára. Később kiderült, hogy legalább három hónapot kell majd kihagynia.

Nemrég szintén egy koripenge okozott súlyos sérülést. A kanadai juniorligában védő Tucker Tynan a combján szenvedett el egy mély vágást, őt hordágyon vitték le a jégről és azonnal műteni kellett, csapata, a Niagara IceDogs mérkőzése félbe is szakadt

Horrorisztikus sérülést szenvedett el a 17 éves hokikapus
Azonnal kórházba szállították és meg kellett műteni.
.

Kiemelt kép: Bruce Bennett/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik